Zondag 2 juni

11:00-17:00 uur Markt met o.a. oude maritieme ambachten, kramen en foodtrucks
14:00-17:00 uur De zingende piraat
12.00-17.00 uur Houtatelier de Vreemde Eend
12.00-17.00 uur Tutti Frutti
12.00-14.00 uur De Talentband
14.00-16.00 uur Koninklijke Harmonie Ons Genoegen

De zingende piraat

Kapitein Zwartjes is de best zingende piraat van de Stille Oceaan. Hij verzorgt goedkope muzikale rondvaarten en uitvaarten.

Zijn repertoire bestaat uit meer dan tachtig piraten- en zeemansliedjes en een onuitputtelijk repertoire van romantische melodieën en versierenades uit alle windstreken

 

 

 

 

Houtatelier de Vreemde Eend

Kom timmeren, zagen en verven en maak te gekke creaties met je (klein/buurt)kinderen. Wij zijn heel benieuwd wat er weer allemaal uit het Houtatelier komt varen, zwemmen, kruipen, vliegen, zwemmen en rijden!

 

Houtatelier Vlissingen is een eenmanszaak, gerund door Gerard Setterich. Gerard heeft in het verleden diverse beroepen uitgevoerd, waaronder het ambacht van steenhouwer. Nadat hij een aantal jaar gevaren had, besloot hij dat het weer tijd was om te gaan ‘maken’. Daarom startte hij in 2016 Houtatelier Vlissingen.

Tutti Frutti

Een toffe sleutelhanger om te maken met dik draad, koord, lint en kralen. Jij maakt deze helemaal zelf. Op tafel liggen allerlei voorbeelden met maritieme knopen die je kunt gebruiken. Judith of haar collega helpen je graag, maar papa of mama mag je natuurlijk ook helpen. 

Bij Tutti Frutti kleur je ook de mooiste maritieme ansichtkaart. We hebben een mooie afbeelding voor je klaarliggen. En als je daar toch bent, je kunt ook een potje mega twister spelen of blikgooien.

Judith van Tutti Frutti verzorgt sinds 2011 workshops voor volwassenen. Sinds 2018 gaat ze op pad met de Juttifrutti caravan en verzorgt ze kindervermaak op locatie

Talent Band

De Talent Band Vlissingen is ontstaan vanuit een muziekproject voor volwassenen. Dat werd een aantal jaar geleden georganiseerd vanuit Muziek Vereniging Vlissingen. In een periode van 10 weken hebben zij kennis gemaakt met het bespelen van een instrument in een orkest. Het enthousiasme van de deelnemers is zo groot; dat ze na het project gewoon zijn doorgegaan. Ze repeteren 1x per 2 weken op zaterdagmorgen in een ontspannen en sociale sfeer. Plezier staat voorop. Er zijn in Vlissingen en omgeving al verschillende optredens gegeven en ook bij Vlissingen Maritiem zijn ze erbij. Het orkest staat onderleiding van Petra van Antwerpen. 

Koninklijke Harmonie Ons Genoegen

De Koninklijke Harmonie Ons Genoegen bestaat uit ca. 50 leden en is onderdeel van Muziekvereniging Vlissingen. Naast andere concerten in de provincie, leveren wij met regelmaat een muzikale bijdrage aan tal van herdenkingen in Vlissingen.  Sinds november 2021 staat het orkest onder leiding van Sander van Dorst. 

Voor ons optreden tijdens Vlissingen Maritiem hebben we een leuk gevarieerd programma samengesteld, van klassiek tot pop. Onder andere kunt u luisteren naar O Happy Day, Italian Polka en Don’t stop me now.